ΘΕΡΑΠΕΊΕΣ ΒΛΕΦΑΡΊΔΩΝ VS ΣΈΡΟΥΜ ΓΙΑ ΒΛΕΦΑΡΊΔΕΣ

Τα σέρουμ για βλεφαρίδες συνιστάται να χρησιμοποιούνται όταν οι βλεφαρίδες σας είναι αραιές και κοντές. Είναι ένα από τους πιο φυσικούς τρόπους να προσθέσετε μήκος και όγκο στις βλεφαρίδες σας.

Είναι όμως ασφαλή όταν έχετε χρωματίσει τις βλεφαρίδες σας, όταν φοράτε μόνιμο μακιγιάζ ή όταν έχετε  επέκταση;

Χρωματισμός βλεφαρίδων

Eyelash-Growth-SerumΟι πιο καλοί υποψήφιοι για χρωματισμό βλεφαρίδων είναι όσοι έχουν ανοιχτές βλεφαρίδες οι οποίες τείνουν να γίνονται πολύ ανοιχτές στις άκρες εξαιτίας της έκθεσης στον ήλιο ή σε χημικές ουσίες, όπως συμβαίνει στην κολύμβηση. Ο χρωματισμός βλεφαρίδων κάνει τα μάτια να φαίνονται πιο φωτεινά και μεγαλύτερα. Ο χρωματισμός των βλεφαρίδων και των φρυδιών είναι ένας ημι-μόνιμος τρόπος να κάνετε τις τρίχες σας πιο σκούρες. Αυτή η μέθοδος δεν κάνει τις βλεφαρίδες σας να φαίνονται μεγαλύτερες ή πιο παχιές αλλά το σκούρο χρώμα θα δώσει στα μάτια σας ωραία όψη. Ο χρωματισμός βλεφαρίδων είναι υπέροχος, αν είστε ξανθιά ή κοκκινομάλλα ή αν θέλετε να έχετε πιο σκούρες βλεφαρίδες χωρίς να χρησιμοποιείτε μάσκαρα. Είναι επίσης υπέροχη επιλογή πριν πάτε για διακοπές και δεν θέλετε να ανησυχείτε για το μακιγιάζ των ματιών σας. Η βαφή που χρησιμοποιείται στην όλη διαδικασία είναι ασφαλής για τα μάτια και το δέρμα γύρω από αυτά. Είναι σημαντικό να βρείτε κάποια επαγγελματία αισθητικό και να μην προσπαθήσετε να χρωματίσετε τις βλεφαρίδες μόνοι σας στο σπίτι. Πολλές γυναίκες ανησυχούν για τυχόν παρενέργειες και φοβούνται να χρησιμοποιήσουν σέρουμ για βλεφαρίδες όταν έχουν χρωματίσει τις βλεφαρίδες τους. Στην πραγματικότητα, τα σέρουμ για βλεφαρίδες δεν επηρεάζουν την βαφή των βλεφαρίδων με οποιονδήποτε τρόπο. Αντίθετα οι πιο δυνατές και πυκνές βλεφαρίδες αναδεικνύουν το μακιγιάζ στα μάτια.

Μόνιμο μακιγιάζ

Η μόνιμη θεραπεία μακιγιάζ είναι η διαδικασία της έγχυσης χρωστικών ουσιών στο χόριο του δέρματος όπου δημιουργούν μια σκιά χρώματος που μιμείται στην εμφάνιση το μακιγιάζ. Η πιο δημοφιλής θεραπεία μόνιμου μακιγιάζ γίνεται στα μάτια, δημιουργώντας τη λεπτή γραμμή στην άνω και κάτω γραμμή των βλεφαρίδων. Έχουμε την εντύπωση ότι το άτομο φοράει μονίμως eyeliner. Το σέρουμ για βλεφαρίδες εάν και τοποθετείτε στην γραμμή των βλεφαρίδων, δεν έχει καμία σχέση με τις χρωστικές ουσίες και δεν κάνει το μακιγιάζ να ξεθωριάζει.

Επέκταση βλεφαρίδων

Είτε σας αρέσει να ακολουθήσετε μία θεραπεία χρωματισμού βλεφαρίδων είτε προτιμάτε να βάλετε  επέκταση, την ίδια στιγμή μπορείτε να χρησιμοποιείτε χωρίς φόβο τα σέρουμ για βλεφαρίδες. Τα σέρουμ για βλεφαρίδες είναι ασφαλή για το δέρμα και δεν διαλύουν την ψεύτικη κόλλα των βλεφαρίδων. Μελέτες έδειξαν ότι με τη χρήση του σέρουμ, οι βλεφαρίδες γίνονται πιο δυνατές και λιγότερο επιρρεπείς σε φθορές.