ΣΕΡΟΥΜ ΓΙΑ ΒΛΕΦΑΡΙΔΕΣ – ΑΞΙΖΟΥΝ ΤΟΝ ΚΟΠΟ;

Η δουλειά των σέρουμ για βλεφαρίδες είναι να θρέφουν και να ενυδατώνουν τις κοντές και εύθραυστες βλεφαρίδες.

Χάρη στους δραστικούς παράγοντες, τις βιταμίνες και τα ανόργανα άλατα οι θύλακες των βλεφαρίδων λαμβάνουν όλα τα απαραίτητα θρεπτικά συστατικά, έτσι ώστε να μπορούν να παράγουν πιο μεγάλες και παχιές βλεφαρίδες.

Σέρουμ για βλεφαρίδες – Ποιοι πρέπει να σκεφτούν να αρχίσουν την θεραπεία;

Εάν έχετε χάσει τις βλεφαρίδες σας λόγω κάποιας νόσου ή εξαιτίας άλλων προβλημάτων υγείας το σέρουμ θα βοηθήσει τις βλεφαρίδες σας να αναγεννηθούν πολύ πιο γρήγορα. Θα γίνουν πιο δυνατές και μακριές από ποτέ. Ίσως οι βλεφαρίδες σας είναι αραιές και ταλαιπωρημένες μετά από το ζεστό καλοκαίρι. Δεν υπάρχει καλύτερος τρόπος για να τις κάνετε να φαίνονται πιο όμορφες από ό, τι με τη χρήση των σέρουμ για βλεφαρίδες. Όποιος δεν είναι ικανοποιημένος με τις βλεφαρίδες του, θα πρέπει να δοκιμάσει κάποιο από αυτά τα προϊόντα. Είναι σημαντικό να θυμόμαστε ότι οι μέλλουσες μητέρες, οι θηλάζουσες γυναίκες και εκείνοι που υποβάλλονται σε χημειοθεραπεία / ακτινοθεραπεία δεν συνιστάται να χρησιμοποιήσουν οποιοδήποτε προϊόν ενίσχυσης βλεφαρίδων.

makeupeyelash
Γιατί αξίζει να δοκιμάσετε κάποιο σέρουμ για βλεφαρίδες;

Υπάρχουν πολλοί λόγοι. Τα σέρουμ για βλεφαρίδες είναι άκρως αποτελεσματικά και δεν είναι επεμβατικά όπως τα επέκταση. Τα περισσότερα από τα διαθέσιμα στην αγορά προϊόντα είναι πλούσια σε φυσικά συστατικά και αιθέρια έλαια. Χάρη σε αυτά, οι βλεφαρίδες μακραίνουν και το δέρμα γύρω από τα μάτια γίνεται πολύ μαλακό και ελαστικό. Με την πάροδο του χρόνου, οι βλεφαρίδες είναι πιο σκούρες και λιγότερο επιρρεπείς σε θραύση. Ανάμεσα στα πιο κοινά συστατικά που μπορούμε να βρούμε στα σέρουμ βλεφαρίδων είναι το υαλουρονικό οξύ, η κρεατίνη, οι βιταμίνες Ε και Β5. Όλα τα προϊόντα βλεφαρίδων έχουν δοκιμαστεί σε ανεξάρτητα εργαστήρια, και έχει αποδειχθεί ότι είναι ασφαλή για την υγεία. Η τυπική θεραπεία διαρκεί τρεις μήνες, αλλά τα πρώτα αποτελέσματα μπορεί να δει κανείς μετά από 5 εβδομάδες συστηματικής χρήσης. Για να είναι το σέρουμ για βλεφαρίδες αποτελεσματικό, πρέπει να πληρούνται δύο προϋποθέσεις. Πρώτον, το προϊόν πρέπει να αποτελείται από οργανικά, φυτικά συστατικά. Δεύτερον, το απλικατέρ θα πρέπει να είναι πολύ μικρό και μυτερό. Όλες οι δραστικές ουσίες πρέπει να τοποθετούνται απευθείας στην γραμμή των βλεφαρίδων, έτσι ώστε το σέρουμ να μπορεί να απορροφηθεί από τις ρίζες των βλεφαρίδων και να δράσει εκεί. Οι ισχυροί θύλακες εγγυώνται πυκνές και λάγνες βλεφαρίδες.