ΣΈΡΟΥΜ ΓΙΑ ΒΛΕΦΑΡΊΔΕΣ – ΚΑΘΟΛΙΚΌ ΚΑΛΛΥΝΤΙΚΌ ΟΜΟΡΦΙΆΣ

Τα σέρουμ για βλεφαρίδες είναι ένα από τα λίγα προϊόντα ομορφιάς που χρησιμοποιούνται από γυναίκες και άνδρες. Μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε αυτό το ενισχυτικό βλεφαρίδων για να τονώσουμε την ανάπτυξη και των φρυδιών μας;

Και βέβαια, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τα σέρουμ αυτά για να ενισχύσετε και να αναδομήσετε τα φρύδια σας.

Όλα ξεκινούν από την εφαρμογή. Οι ρίζες των βλεφαρίδων ενυδατώνονται και θρέφονται μόνο όταν εφαρμόζουμε το προϊόν απευθείας στην γραμμή των βλεφαρίδων. Αυτή η μέθοδος εφαρμογής προωθηθεί την αποτελεσματική και υγιή ανάπτυξη των βλεφαρίδων. Οι βλεφαρίδες και τα φρύδια έχουν πολύ παρόμοια δομή. Ως εκ τούτου, κάθε σέρουμ για βλεφαρίδες θα πρέπει να λειτουργεί με τον ίδιο τρόπο και στα φρύδια. Επιπλέον τόσο τα φρύδια όσο και οι βλεφαρίδες έχουν την ίδια διάρκεια ζωής και η δομή των θυλάκων τους είναι παρόμοια.

műszempillák1Το κύριο συστατικό των τριχών είναι η καρνιτίνη. Είναι υπεύθυνη για την ελαστικότητα και την απαλότητα των βλεφαρίδων και διατηρεί επίσης την ενυδάτωση στο εσωτερικό της τρίχας. Το επόμενο βασικό συστατικό είναι η βιταμίνη Ε, η οποία διεγείρει την ανάπτυξη των βλεφαρίδων. Πολλά σέρουμ για βλεφαρίδες είναι εμπλουτισμένα με αυτά τα συστατικά που κάνουν τις βλεφαρίδες πιο δυνατές.

Αν θέλετε να τονώσετε τα φρύδια σας, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε οποιοδήποτε σέρουμ για βλεφαρίδες και ένα παχύ πινέλο. Με αυτό τον τρόπο μπορείτε να καλύψετε όλες τις αραιές περιοχές με ένα γρήγορο πέρασμα. Το να χρησιμοποιήσετε το μικρό, μυτερό πινέλο που συνοδεύει συνήθως τα σέρουμ βλεφαρίδων μπορεί να μην είναι η καλύτερη επιλογή.

Για να επιτευχθούν τα επιθυμητά αποτελέσματα θα πρέπει να είστε υπομονετικοί και να συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε το σέρουμ για βλεφαρίδες για πολλές εβδομάδες. Το κλειδί της επιτυχίας είναι η υπομονή και η συστηματική εφαρμογή. Προσπαθήστε να μην παραλείψετε κάποια ημέρα, και αν συμβεί αυτό, χρησιμοποιήστε το σέρουμ με το που το συνειδητοποιήσετε. Μετά από 3-4 μήνες, οι τρίχες των φρυδιών σας θα πρέπει να γίνουν πιο παχιές, πολύ πιο σκούρες, και μακριές. Κάθε σέρουμ για βλεφαρίδες είναι ελαφρώς διαφορετικό, και η παρασκευάστρια εταιρεία δίνει συγκεκριμένες οδηγίες, όταν πρόκειται για την εφαρμογή. Τα περισσότερα από τα προϊόντα ωστόσο λειτουργούν καλύτερα όταν χρησιμοποιούνται σε καθαρό, στεγνό δέρμα πριν πάτε για ύπνο. Έτσι, όλα τα συστατικά έχουν χρόνο να διεισδύσουν μέσα από το δέρμα βαθιά στις ρίζες των τριχών. Το πρωί, μόλις χτενίστε τα φρύδια σας μπορείτε να εφαρμόσετε κανονικά το μακιγιάζ σας.