ΣΕΡΟΥΜ ΓΙΑ ΒΛΕΦΑΡΙΔΕΣ LASHCODE

lashcode eyelash serum

Το Lashcode είναι ένα πολύ καλό σέρουμ βλεφαρίδων. Σίγουρα αξίζει να το δοκιμάσετε εάν οι βλεφαρίδες σας είναι προβληματικές, δηλαδή είναι αραιές, κοντές και πέφτουν. Αυτό το σέρουμ περιποιείται από το εσωτερικό και επιταχύνει την ανάπτυξή τους.

Το Lashcode eyelash serum έχει κατασκευαστεί από εξαιρετικά συστατικά που ενισχύουν και επιδιορθώνουν τις βλεφαρίδες από την πρώτη στιγμή που θα το χρησιμοποιήσετε. Σε 2-3 βδομάδες θα έχετε μία τέλεια εμφάνιση στα μάτια σας. Ανάλογα με την ατομική σας ευαισθησία στα συστατικά, τα μέγιστα αποτελέσματα που μπορείτε να πετύχετε είναι διπλάσιο μήκος, πάχος και όγκο στις βλεφαρίδες σας. Το σέρουμ βλεφαρίδων Lashcode είναι αναντικατάστατο στην επιμήκυνση, στον όγκο και στην επιδιόρθωση τους. Οι βλεφαρίδες είναι υπέροχες χωρίς ψαλίδι ή ψεύτικα εξτένσιον.

Εάν φοράτε ψεύτικα εξτένσιον, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το σέρουμ για να ενδυναμώστε και να επιδιορθώσετε τις φυσικές σας βλεφαρίδες.

Το Lashcode Eyelash Serum δεν προκαλεί προβλήματα στη χρήση. Διαθέτει ένα λεπτό, βολικό απλικατέρ, για να μπορείτε να τοποθετήσετε εύκολα το σέρουμ στη γραμμή των βλεφαρίδων, παρέχοντας τα απαραίτητα θρεπτικά συστατικά στους θύλακες των τριχών. Το μόνο που πρέπει να θυμάστε είναι η καθημερινή χρήση, ακολουθώντας τις οδηγίες στο φυλλάδιο. Η αφαίρεση του μακιγιάζ είναι απαραίτητη και πρέπει να το κάνετε πριν την τοποθέτηση του σέρουμ Lashcode στα βλέφαρα σας. Η διαδικασία δεν διαρκεί περισσότερο από 2-3 λεπτά. Αξίζει να αφιερώσετε αυτό το χρόνο καθημερινά για να έχετε υπέροχες βλεφαρίδες. Θα δείτε αποτελέσματα σε 3 ή 4 βδομάδες, γιατί το σέρουμ είναι αρκετά γρήγορο, ενώ παράλληλα διαρκεί έξι μήνες ή και παραπάνω.

Μπορείτε να αγοράσετε το σέρουμ βλεφαρίδων Lashcode από την επίσημη ιστοσελίδα της Lashcode, όπου είναι διαθέσιμα όλα τα προϊόντα της εταιρείας σε πολύ ελκυστικές τιμές, με παράδοση στο χώρο σας.

Ιστοσελίδα προϊόντος: lashcode.gr

ΘΕΤΙΚΑ

  • αποτελεσματική περιποίηση και αύξηση ενυδάτωσης των βλεφαρίδων
  • επιμήκυνση, όγκος και πάχος
  • εύκολη τοποθέτηση
  • ελαφριά φόρμουλα φτιαγμένη από ποιοτικά συστατικά
  • δεν τρέχει από τα βλέφαρα
  • δεν χρειάζεται να περιμένετε πολύ για τα πρώτα αποτελέσματα
  • η συσκευασία είναι πολύ όμορφη
  • κατάλληλο για όσους φορούν ψεύτικα εξτένσιον

ΑΡΝΗΤΙΚΑ

  • διατίθεται μόνο διαδικτυακά