ΣΕΡΟΥΜ ΓΙΑ ΒΛΕΦΑΡΙΔΕΣ QUICKMAX

quickmaxΤο Quickmax πωλείται σε μία κίτρινη συσκευασία χωρητικότητας 5 ml. Έχει ημι-υγρή σύσταση και ως εκ τούτου, είναι κάπως δύσκολο να το διανέμετε στα βλέφαρα ομοιόμορφα. Η ποσότητα καλλυντικού που παρέχεται καλύπτει περίπου θεραπεία έξι μηνών.

Κάθε φορά πριν τοποθετήσετε το Quickmax θα πρέπει πριν να έχετε καθαρίσει προσεκτικά το πρόσωπό σας (συμπεριλαμβανομένου και του δέρματος των βλεφάρων και της περιοχής γύρω τους). Τα υπολείμματα άλλων καλλυντικών μπορεί να εμποδίσουν την δράση και τη διείσδυση των δραστικών ουσιών μέσα στο δέρμα. Για να τοποθετήσετε το σέρουμ πρέπει να χρησιμοποιείτε ένα πινέλο. Με τη βοήθεια του, διανέμετε το σέρουμ για βλεφαρίδες στην άνω και κάτω γραμμή των βλεφαρίδων. Το προϊόν απορροφάται γρήγορα και δεν τρέχει στα μάτια.

Ωστόσο, πρέπει να είστε προσεκτικοί ώστε να μην βάλετε το απλικατέρ στα μάτια σας, καθώς αυτό μπορεί να δημιουργήσει ερεθισμούς όπως τσούξιμο και ερυθρότητα.

Μετά από ένα μήνα χρήσης Quickmax οι βλεφαρίδες γίνονται πιο υγιείς, πιο δυνατές και θρεμμένες. Επιπλέον, οι βλεφαρίδες γίνονται πιο λαμπερές, ελαστικές, ενυδατωμένες και απαλές. Δυστυχώς, το σέρουμ δεν προκαλεί επιμήκυνση ούτε κάνει τις βλεφαρίδες πιο παχιές. Βασικά, το μήκος των βλεφαρίδων δεν αλλάζει πολύ. Υπό αυτές τις συνθήκες, μπορούμε να πούμε ότι το σέρουμ για βλεφαρίδες Quickmax ουσιαστικά προορίζεται μόνο για τη φροντίδα των βλεφαρίδων.

Το καλλυντικό περιέχει φυσικά συστατικά όπως, για παράδειγμα, υαλουρονικό οξύ που κάνει τις βλεφαρίδες πιο λαμπερές ενώ παράλληλα τις θρέφει και τις ενυδατώνει. Λειτουργεί με παρόμοιο τρόπο και στα βλέφαρα δεδομένου ότι καταπραΰνει και ανακουφίσει από ερεθισμούς, και κάνει το δέρμα πιο ελαστικό.

Θετικά

  • Ενυδατώνει, δυναμώνει και θρέφει τις βλεφαρίδες
  • Φροντίζει τα βλέφαρα
  • Είναι εύκολο στην εφαρμογή
  • Είναι αποτελεσματικό
  • Περιέχει φυσικά συστατικά

Αρνητικά

  • Δεν επιμηκύνει ούτε βελτιώνει την πυκνότητα των βλεφαρίδων σε σημαντικό βαθμό
  • Είναι ακριβό
  • Έχει ημι-υγρή σύσταση