ΣΕΡΟΥΜ ΓΙΑ ΒΛΕΦΑΡΙΔΕΣ TALIKA LIPOCILS

talika-lipocils-expertΤο Talika Lipocils φροντίζει και κάνει τις βλεφαρίδες πιο δυνατές. Το προϊόν είναι διαθέσιμο σε δύο εκδόσεις χωρητικότητας: 4,2 ml και 10 ml. Είναι ένα από τα λίγα σέρουμ για βλεφαρίδες στην αγορά που συνοδεύεται από ένα βουρτσάκι που μοιάζει με μάσκαρα και όχι από πινέλο. Το προϊόν είναι κλειστό σε ένα ανοιχτό μπλε μπουκάλι με ένα ασημί καπάκι.

Πριν γίνει εφαρμογή του προϊόντος πρέπει τα βλέφαρά σας να είναι απόλυτα καθαρά και στεγνά. Με το βουρτσάκι πρέπει να περάσετε τις βλεφαρίδες από τη βάση ως την άκρη τους.

Εάν βάλετε υπερβολική ποσότητα σέρουμ στο βουρτσάκι τότε οι βλεφαρίδες μπορεί να κολλήσουν μεταξύ τους η να δείτε πάνω τους λευκούς λεκέδες.

Αυτό το σέρουμ για βλεφαρίδες αποτελείται από πολλά φυσικά συστατικά. Οι ουσίες είναι υπεύθυνες για την ενυδάτωση και τη φροντίδα των βλεφαρίδων, καθώς και καταπραΰνουν από τυχόν ερεθισμούς στην περιοχή των βλεφάρων. Τα συστατικά που περιέχονται είναι, μεταξύ άλλων, εκχύλισμα μήλου, τσουκνίδα, αλλαντοΐνη και αμαμελίδα. Εκτός από τις αναφερόμενες ουσίες, το Talika Lipocils περιέχει επίσης συστατικά που διατηρούν το προϊόν φρέσκο έτσι ώστε να μπορείτε να το χρησιμοποιείτε γιε περισσότερο από έναν χρόνο.

Πιο δυνατές, πιο όμορφες και υγιείς βλεφαρίδες – αυτά είναι τα αποτελέσματα από την χρήση αυτού του σέρουμ μετά από έναν μήνα θεραπείας. Επιπλέον, το Talika Lipocils, κάνεις τις βλεφαρίδες πιο λαμπερές και κυρτές. Εξαιτίας του γεγονότος ότι το απλικατέρ του είναι βουρτσάκι, το προϊόν μπορεί να χρησιμοποιηθεί επίσης και στα φρύδια, παρέχοντας τους ταυτόχρονα δραστικές ουσίες.

Θετικά

  • Αναζωογονεί και ενισχύει τις βλεφαρίδες
  • Φροντίζει το δέρμα γύρω από τα μάτια
  • Μπορεί να χρησιμοποιηθεί και για τα φρύδια
  • Περιέχει διάφορες φυσικές ουσίες

Αρνητικά

  • Μπορεί να κολλήσει τις βλεφαρίδες μεταξύ τους και να αφήσει λεκέδες
  • Δεν επιμηκύνει τις βλεφαρίδες