ΣΕΡΟΥΜ ΓΙΑ ΒΛΕΦΑΡΙΔΕΣ FEG

fegΤο σέρουμ για βλεφαρίδες FEG δρα ώστε να κάνει τις βλεφαρίδες πιο μακριές, δυνατές και αναζωογονημένες. Συνιστάται σε όλους τους ενήλικες ανεξάρτητα από την ηλικία, το φύλο και τον τύπο του δέρματος (εκτός από όσους έχουν ευαίσθητο δέρμα, οι οποίοι θα πρέπει να συμβουλευτούν ένα γιατρό πρώτα). Οι μόνες ομάδες ανθρώπων που δεν συνιστάται να χρησιμοποιούν το σέρουμ για βλεφαρίδες FEG είναι οι έγκυες και θηλάζουσες γυναίκες, καθώς και εκείνοι που έχουν υποβληθεί σε χημειοθεραπεία.

Η εφαρμογή του FEG πρέπει να γίνεται κάθε βράδυ, μέχρις ότου ληφθούν τα επιθυμητά αποτελέσματα. Όταν είστε ικανοποιημένοι με την εμφάνιση των βλεφαρίδων σας, η χρήση του FEG μπορεί να μειωθεί σε λίγες φορές την εβδομάδα. Οι ρίζες των βλεφαρίδων αποκτούν θρεπτικές ουσίες και αυτό οφείλεται στο λεπτό απλικατέρ που παρέχεται με το σέρουμ. Χρησιμοποιώντας το σχεδιάστε μια γραμμή στην άνω και κάτω βάση των βλεφαρίδων. Παρά το γεγονός ότι το FEG έχει υγρή σύσταση, απορροφάται γρήγορα. Επιπλέον, το προϊόν δεν αφήνει λεκέδες στα βλέφαρα.

Πρέπει να είστε πολύ προσεκτικοί ώστε να μην μπει το πινέλο στα μάτια σας καθώς μπορεί να προκαλέσει ερεθισμούς.

Τα πρώτα αποτελέσματα της θεραπείας με FEG είναι ορατά μετά από περίπου τέσσερις εβδομάδες, ενώ τα τελικά αποτελέσματα είναι εμφανή μετά από δύο μήνες τακτικής εφαρμογής. Οι βλεφαρίδες είναι πιο δυνατές, πλήρεις και πιο όμορφες. Κατά τη διάρκεια της συστηματικής χρήσης του FEG, οι βλεφαρίδες γίνονται πιο μακριές, παχιές και πυκνές. Τα αποτελέσματα αυτά διαρκούν μέχρι και δύο μήνες από τότε που τελειώνει η θεραπεία.

Από τη θετική πλευρά, το σέρουμ για βλεφαρίδες FEG αποτελείται από φυσικές ουσίες, όπως αγγούρι, σπόροι κολοκύθας και εκχυλίσματα ροδιού, καθώς και πράσινο τσάι. Οι ουσίες αυτές δεν είναι υπεύθυνες μόνο για την φροντίδα των βλεφαρίδων, αλλά επίσης, λειαίνουν, τονίζουν, ενυδατώνουν, και καταπραΰνουν τυχόν ερεθισμούς στην περιοχή του δέρματος των ματιών.

Θετικά

  • Αποτελείται από φυσικά συστατικά
  • Επιμηκύνει και ενισχύει τις βλεφαρίδες
  • Ενυδατώνει και φροντίζει το δέρμα των βλεφάρων
  • Παρέχει γρήγορη και εύκολη εφαρμογή

Αρνητικά

  • Μπορεί να προκαλέσει ερεθισμούς
  • Είναι ακριβό
  • Υπάρχουν πολλές απομιμήσεις
  • Κακή συσκευασία