ΣΕΡΟΥΜ ΓΙΑ ΒΛΕΦΑΡΙΔΕΣ XLΑSH PRO

xlash-pro-eyelash-serumΤο σέρουμ για βλεφαρίδες Xlash Pro είναι κλειστό σε ένα πλαστικό μπουκάλι που περιέχει 3 ml προϊόντος. Ένα τέτοιο μπουκάλι είναι αρκετό για να πραγματοποιήσετε μια θεραπεία πέντε μηνών. Βασικά, αυτό το σέρουμ για βλεφαρίδες συνιστάται στις γυναίκες των οποίων οι βλεφαρίδες έχουν υποστεί βλάβη και είναι αδύναμες.

Η εφαρμογή του Xlash Pro πρέπει να γίνεται κάθε βράδυ. Θα πρότεινα να χρησιμοποιήσετε ένα λεπτό πινέλο και να τοποθετήσετε το προϊόν στην άνω και κάτω βάση των βλεφαρίδων. Πρέπει να συνεχίζετε να βάζετε το Xlash Pro μέχρι να δείτε τα επιθυμητά αποτελέσματα. Το σέρουμ δεν τρέχει στα μάτια παρά την υγρή του σύσταση, απορροφάται γρήγορα και δεν ερεθίζει το δέρμα των βλεφάρων, ούτε τα μάτια. Πρέπει να υπενθυμίσουμε, ότι πριν βάλετε το σέρουμ πρέπει πρώτα να καθαρίσετε καλά το πρόσωπο από ίχνη μακιγιάζ.

Τα πρώτα αποτελέσματα της θεραπείας με Xlash Pro εμφανίζονται μετά από τέσσερις εβδομάδες τακτικής εφαρμογής. Ωστόσο, τα τελικά αποτελέσματα είναι εμφανή μετά από έξι εβδομάδες. Κατ ‘αρχάς, οι βλεφαρίδες γίνονται πιο δυνατές και λιγότερο ευάλωτες σε πτώση και φθορά. Επιπλέον, είναι πιο μακριές και αναδομούνται. Οι επόμενοι μήνες επηρεάζουν μήκος, την πυκνότητα και το πάχος των βλεφαρίδων.

Δυστυχώς, τα αποτελέσματα που έχουν επιτευχθεί δεν διαρκούν πολύ και εξαφανίζονται μετά από περίπου τρεις μήνες από τότε που τελειώνει η θεραπεία.

Το σέρουμ για βλεφαρίδες Xlash Pro δεν συνιστάται για ορισμένες ομάδες ανθρώπων, όπως: οι έγκυες και θηλάζουσες γυναίκες, οι πάσχοντες από αλλεργίες και οι ανήλικοι. Το προϊόν μπορεί να προκαλέσει ερεθισμούς στο δέρμα, όπως ξηρότητα στα βλέφαρα, ερυθρότητα, δακρύρροια και κνησμό. Αν συμβεί οποιοδήποτε από αυτά προτείνεται να διακόψετε την θεραπεία και να ζητήσετε βοήθεια από κάποιον γιατρό.

Θετικά

  • Επεκτείνει και ενισχύει τις βλεφαρίδες
  • Παρέχει εύκολη εφαρμογή
  • Είναι αποτελεσματικό
  • Έχει ωραία συσκευασία

Αρνητικά

  • Μπορεί να προκαλέσει ερεθισμούς
  • Δεν εγγυάται ότι τα αποτελέσματα είναι μακράς διαρκείας
  • Είναι ακριβό