ΣΕΡΟΥΜ ΓΙΑ ΒΛΕΦΑΡΙΔΕΣ LATISSE

latisse-5mlΤο Latisse συνιστάται για ανθρώπους που θα ήθελαν να έχουν πιο μακριές, πιο δυνατές και εντυπωσιακές βλεφαρίδες. Επιπλέον, το προϊόν λειτουργεί εξίσου καλά τόσο για γυναίκες όσο και για άνδρες. Όσοι έχουν ευαίσθητο δέρμα στα βλέφαρα ή στα μάτια θα πρέπει να συμβουλεύονται έναν γιατρό πριν αρχίσουν την θεραπεία με Latisse. Οι έγκυες και οι θηλάζουσες γυναίκες, καθώς και οι ανήλικοι δεν πρέπει να χρησιμοποιούν το Latisse.

Το μπουκάλι που περιέχει το Latisse κάνει την εφαρμογή εύκολη και γρήγορη. Βάζετε μια σταγόνα σέρουμ σε ένα απλικατέρ και στη συνέχεια το διανέμετε κατά μήκος της άνω βάσης των βλεφαρίδων. Ενώ κοιμάστε, το ίδιο το προϊόν μεταφέρεται στην κάτω βάση των βλεφαρίδων και έτσι θρέφονται τόσο οι πάνω όσο και οι κάτω βλεφαρίδες. Ένα πράγμα που πρέπει να θυμάστε, είναι ότι το Latisse δεν θα πρέπει να εφαρμοστεί απευθείας στις βλεφαρίδες.

Επιπλέον, πρέπει να προσέξετε ώστε να μην μπει το σέρουμ στα μάτια σας καθώς μπορεί να προκαλέσει ερεθισμούς.

Τα πρώτα αποτελέσματα είναι εμφανή μετά από περίπου τρεις εβδομάδες, ενώ για τα πλήρη αποτελέσματα πρέπει κανείς να περιμένει μέχρι και τρεις μήνες. Μετά από αυτό το χρονικό διάστημα, το Latisse μπορεί να χρησιμοποιείται λίγες φορές την εβδομάδα. Κατά την θεραπεία, οι βλεφαρίδες γίνονται πιο υγιείς, πιο χοντρές και μακριές. Επίσης, φαίνονται πιο λαμπερές, ενυδατωμένες και ελαφρώς πιο κυρτές. Τα αποτελέσματα αυτά διαρκούν για δύο μήνες, αφού τελειώσει η θεραπεία.

Το Latisse μπορεί να προκαλέσει ερεθισμούς κατά κύριο λόγο σε όσους πάσχουν από αλλεργίες, στα άτομα με ευαίσθητο δέρμα στα βλέφαρα και τα ματιών, καθώς και από εκείνους που πάσχουν από διάφορες δερματολογικές ή οφθαλμολογικές ασθένειες. Στις περισσότερες περιπτώσεις, η δυσφορία έρχεται με την μορφή δακρύρροιας, φαγούρας, τσουξίματος, και ερυθρότητας των βλεφάρων. Μπορείτε να καταπραΰνετε τους ερεθισμούς με σπιτικές κομπρέσες ή φάρμακα που θα σας συνταγογραφήσει ο γιατρός σας.

Θετικά

  • Επιμηκύνει και ενισχύει τις βλεφαρίδες
  • Χαρακτηρίζεται από εύκολη εφαρμογή
  • Έχει ωραία συσκευασία
  • Ενυδατώνει και κυρτώνει τις βλεφαρίδες

Αρνητικά

  • Είναι ακριβό
  • Προκαλεί ερεθισμούς
  • Δεν επιφέρει μακροχρόνια αποτελέσματα
  • Δεν συνιστάται σε όλους